TESTIMONIS

Ens podeu comentar qualsevol cosa que us agradi explicar.

Llibre de visites

Guisset Brull Anna
22//01//21 13:09:53
Des de l'Escola Pedralta de Santa Cristina d'Aro us volem agrair la dedicació i entusiasme que heu transmès a tots els alumnes de primària de l'escola. Tots ells i tot el professorat han gaudit d'una activitat engrescadora i motivadora.
Repetirem segur!!! Sou un equip genial!!!
Gràcies de tot cor!!!!
Escola Andorrana 2a ensenyança Santa Coloma Olga Moreno
11//01//21 18:34:24
La setmana del 14 de desembre l'equip Escape Room Escoles es van desplaçar fins el Principat d'Andorra. L'experiència? única!!!
420 alumnes de l'ESO i el personal de l'escola vam poder disfrutar d'una activitat molt ben pensada, original i divertida. Treball en equip, emocions, dinamisme, reptes, van ser els ingredients essencials.
Molt recomanable en un moment en què la situació a l'escola requereix alternatives atractives.
Moltes gràcies a tot l'equip Escape Room Escoles!!!
Llopart Anna
02//12//20 16:39:34
Els alumnes de primària de l'escola Vicente Aleixandre han gaudit molt amb aquesta experiència!
Els organitzadors s'han adaptat a l'eix principal que treballa l'Escola, introduint la temàtica del medi ambient com a fil conductor de l'Escape Room.
Només podem donar missatges d'agraïment en veure tot el desenvolupament de les diferents activitats i la gran professionalitat d'aquest equip humà. Seguiu així!
López Martínez Gema
15//11//20 10:08:41
Els alumnes de 3r i 4t d’ESO del col·legi Sant Ramon de Penyafort s’ho han passat d’allò més bé fent l’activitat s’escapa room, i el que també és important, s’han endinsat en els coneixements del cinerbullying i identitat digital amb una nova eina educativa.
L’equip de professionals van superar les nostres expectatives, no només per l’activitat si no per l’organització i comunicació constant d’ençà que ho vam reservar.
Ja sigui que estem en temps de coronavirus o no, és una activitat perfecta en substitució de les tradicionals excursions trimestrals!
Mariona Roig
21//09//20 13:41:55
Tenint en compte l'etapa que estan vivint els nens i nenes, la primera setmana d'aquest curs 20-21, l'equip de mestres de l'Escola Pau Vila, vàrem valorar fer una activitat relacionada amb les emocions de manera lúdica i divertida.
Escape Room ha reunit les nostres expetatives!
Les proves, els reptes, els estris per resoldre els enigmes... han estat molt engrescadors i tots els alumnes durant l'hora que ha durat l'activitat s'han mostrat molt entusiasmats i il·lusionats.
Moltes gràcies per dissenyar activitats com aquestes que ben segur serà una experiència inoblidable.
Mostrar: 5  10