TESTIMONIS

Ens podeu comentar qualsevol cosa que us agradi explicar.


Llibre de visites

Escola Montseny (Sant Just Desvern)
04/03/21 17:25:48
A la nostra escola vam voler provar aquesta activitat d'Escape-room per a fer la cloenda del Projecte Interdisciplinari que hem treballat durant aquest curs: "Salpem a la Mediterrània!". La vam poder dur a terme amb tots els grups bombolla de Primària i va ser un èxit rotund. La van adaptar al treball que havia realitzat cada cicle i tots els nens i nenes van gaudir moltísssim dels jocs, les proves, els enigmes, etc.
Felicitem a tot l'equip que va conduir l'activitat perquè van saber connectar, engrescar i motivar molt bé l'alumnat.
En resum, una activitat diferent i molt recomanable.
Guisset Brull Anna
22/01/21 13:09:53
Des de l'Escola Pedralta de Santa Cristina d'Aro us volem agrair la dedicació i entusiasme que heu transmès a tots els alumnes de primària de l'escola. Tots ells i tot el professorat han gaudit d'una activitat engrescadora i motivadora.
Repetirem segur!!! Sou un equip genial!!!
Gràcies de tot cor!!!!
Escola Andorrana 2a ensenyança Santa Coloma Olga Moreno
11/01/21 18:34:24
La setmana del 14 de desembre l'equip Escape Room Escoles es van desplaçar fins el Principat d'Andorra. L'experiència? única!!!
420 alumnes de l'ESO i el personal de l'escola vam poder disfrutar d'una activitat molt ben pensada, original i divertida. Treball en equip, emocions, dinamisme, reptes, van ser els ingredients essencials.
Molt recomanable en un moment en què la situació a l'escola requereix alternatives atractives.
Moltes gràcies a tot l'equip Escape Room Escoles!!!
Llopart Anna
02/12/20 16:39:34
Els alumnes de primària de l'escola Vicente Aleixandre han gaudit molt amb aquesta experiència!
Els organitzadors s'han adaptat a l'eix principal que treballa l'Escola, introduint la temàtica del medi ambient com a fil conductor de l'Escape Room.
Només podem donar missatges d'agraïment en veure tot el desenvolupament de les diferents activitats i la gran professionalitat d'aquest equip humà. Seguiu així!
López Martínez Gema
15/11/20 10:08:41
Els alumnes de 3r i 4t d’ESO del col·legi Sant Ramon de Penyafort s’ho han passat d’allò més bé fent l’activitat s’escapa room, i el que també és important, s’han endinsat en els coneixements del cinerbullying i identitat digital amb una nova eina educativa.
L’equip de professionals van superar les nostres expectatives, no només per l’activitat si no per l’organització i comunicació constant d’ençà que ho vam reservar.
Ja sigui que estem en temps de coronavirus o no, és una activitat perfecta en substitució de les tradicionals excursions trimestrals!
Mostrar: 5  10   20