TESTIMONIS

Ens podeu comentar qualsevol cosa que us agradi explicar.


Llibre de visites

Gràcia Imma
15/02/23 11:28:49
Ha estat un encert contactar-vos. Una proposta molt adequada, ben plantejada i motivadora.
Moltes gràcies per la vostra implicació! Els meus alumnes estan molt contents!
Ramon Sala Maria
23/05/22 13:39:13
Vull donar-vos les gràcies per totes les vostres sessions d' Escape Room durant aquesta setmana a la nostra escola. Tant els grans com els petits n'han gaudit moltíssim. MOLTES GRÀCIES!!!
Ens encanta la vostra proposta i com la dueu a terme.😀
Español Milán Daniel
15/10/21 21:04:46
Aquesta setmana hem tingut l'oportunitat de gaudir amb l'Eva, i companyes, de l'activitat de l'Escape Room a P5. El que més m'ha agradat ha estat la transparència, energia, vivència i emoció que posa l'Eva com a "guia" de les activitats. Els infants han gaudit jugant en equip per resoldre situacions. El més bonic és que també es treballen les emocions. Sempre partint del coneixement de les necessitats i interessos d'un infant de P5.Recomanat 100%.
Planas Quintana Sílvia
05/06/21 12:06:55
L'equip de mestres de primària de l'escola Brianxa de Tordera valorem molt positivament l'activitat d'Escape Room que han realitzat els nostres alumnes per concloure el projecte interdisciplinari del curs d'enguany.
Els nens i nenes de tota la Primària han pogut gaudir d'una activitat lúdica diferent i engrescadora relacionada amb el "cinema i les emocions". El feed-back rebut de companys i mestres ha estat molt positiu.
Una activitat fantàstica per alegrar una mica més el curs tant atípic que hem tingut.
Moltes gràcies per oferir-nos aquesta experiència.
RUBIO TARTERA MARTA
26/03/21 12:24:02
Sóc la Directora de l'escola l'Estel de Barcelona, nosaltres hem fet l'scape room amb tots els grups bombolla de primària per finalitzar el projecte interdisciplinari del món del cinema i la celebració del centenari de la pel·lícula The Kid i ha estat fantàstic tots els grups han sortit encantats. Després també vam fer , ahir mateix, l'scape room com a claustre i ha estat fantàstic , ajuda molt a cohesionar el grup i treballar moltes dinàmiques del treball en equip. Un plaer poder treballar amb vosaltres, sou un gran equip.
Moltes gràcies
Mostrar: 5  10   20