TESTIMONIS

Ens podeu comentar qualsevol cosa que us agradi explicar.

Llibre de visites

Español Milán Daniel
15/10/21 21:04:46
Aquesta setmana hem tingut l'oportunitat de gaudir amb l'Eva, i companyes, de l'activitat de l'Escape Room a P5. El que més m'ha agradat ha estat la transparència, energia, vivència i emoció que posa l'Eva com a "guia" de les activitats. Els infants han gaudit jugant en equip per resoldre situacions. El més bonic és que també es treballen les emocions. Sempre partint del coneixement de les necessitats i interessos d'un infant de P5.Recomanat 100%.
Planas Quintana Sílvia
05/06/21 12:06:55
L'equip de mestres de primària de l'escola Brianxa de Tordera valorem molt positivament l'activitat d'Escape Room que han realitzat els nostres alumnes per concloure el projecte interdisciplinari del curs d'enguany.
Els nens i nenes de tota la Primària han pogut gaudir d'una activitat lúdica diferent i engrescadora relacionada amb el "cinema i les emocions". El feed-back rebut de companys i mestres ha estat molt positiu.
Una activitat fantàstica per alegrar una mica més el curs tant atípic que hem tingut.
Moltes gràcies per oferir-nos aquesta experiència.
RUBIO TARTERA MARTA
26/03/21 12:24:02
Sóc la Directora de l'escola l'Estel de Barcelona, nosaltres hem fet l'scape room amb tots els grups bombolla de primària per finalitzar el projecte interdisciplinari del món del cinema i la celebració del centenari de la pel·lícula The Kid i ha estat fantàstic tots els grups han sortit encantats. Després també vam fer , ahir mateix, l'scape room com a claustre i ha estat fantàstic , ajuda molt a cohesionar el grup i treballar moltes dinàmiques del treball en equip. Un plaer poder treballar amb vosaltres, sou un gran equip.
Moltes gràcies
Escola Montseny (Sant Just Desvern)
04/03/21 17:25:48
A la nostra escola vam voler provar aquesta activitat d'Escape-room per a fer la cloenda del Projecte Interdisciplinari que hem treballat durant aquest curs: "Salpem a la Mediterrània!". La vam poder dur a terme amb tots els grups bombolla de Primària i va ser un èxit rotund. La van adaptar al treball que havia realitzat cada cicle i tots els nens i nenes van gaudir moltísssim dels jocs, les proves, els enigmes, etc.
Felicitem a tot l'equip que va conduir l'activitat perquè van saber connectar, engrescar i motivar molt bé l'alumnat.
En resum, una activitat diferent i molt recomanable.
Guisset Brull Anna
22/01/21 13:09:53
Des de l'Escola Pedralta de Santa Cristina d'Aro us volem agrair la dedicació i entusiasme que heu transmès a tots els alumnes de primària de l'escola. Tots ells i tot el professorat han gaudit d'una activitat engrescadora i motivadora.
Repetirem segur!!! Sou un equip genial!!!
Gràcies de tot cor!!!!
Mostrar: 5  10