Les nostres Escape Room per a primària

Escape Rooms organitzats per a alumnes de primària


Estàs buscant experiències creatives i atractives per ajudar els teus alumnes de primària a emocionar-se i inspirar-se mentre aprenen? Els Escape Rooms poden ser l'elecció perfecta! Un Escape Room és una activitat que desafia a grups de jugadors en trencaclosques físics o mentals per escapar d'una habitació tancada o d'un espai imaginari en un període de temps.
Els Escape Rooms requereixen creativitat i treball en equip. Els jugadors han d'utilitzar pistes, coneixements i un pensament enginyós per resoldre els enigmes i desbloquejar la porta. Això ho converteix en un repte emocionant i entretingut per als alumnes de primària.


Organitzar Escape Rooms per als teus alumnes de primària pot ser una forma estupenda de fomentar la interacció, la comunicació i l'aprenentatge. En Room Escape escoles oferim escape rooms personalitzats per satisfer les necessitats del pla d'estudis de primària.

Com treballem els Escape Rooms per primària

Atenem a grups de totes les edats i oferim Escape Rooms personalitzats per a alumnes de primària, amb puzles i jocs dissenyats per complir els objectius del currículum escolar.
A més a més, fem jocs adaptats als interessos, objectius i habilitats dels alumnes de primària. Fem servir un enfocament innovador i educatiu per ajudar als alumnes a descobrir nous coneixements i divertir-se al mateix temps.


Tracta'm temàticas d'interès com pot ser el Bullying o l'addicció a les xarxes. Treballem per fer activitats dinamitzades per professionals i coaches educatius per dissenyar Escape Rooms per a alumnes de primària. Tant si és per donar una matèria com pot ser un projecte a classe com la mitologia els animals o la prehistòria, però també fem celebracions o t Reunim tots els materials i crea'm els trencaclosques adaptats als alumnes de primària.  També cal recalcar l'Escape Room, s'adapta a l'espai específic de l'aula, seleccionant puzles i pistes relacionats amb els temes que s'estudien.


Els Escape Rooms poden ser una gran eina per fomentar la interacció, la comunicació i l'aprenentatge en l'educació primària. Per exemple, poden utilitzar-se com a colofó (final o corona) d'un trimestre, projecte o etapa, o per celebrar la clausura d'un curs acadèmic. Amb l'ajuda d'empreses especialitzades dedicades a això o creant un mateix el Escape Room, aquestes experiències es poden adaptar als interessos, objectius i habilitats específics de cada alumne de primària.

Room Escape Escoles t'ho posa fàcil  

Room Escape Escoles és la solució perfecta perquè puguis oferir als teus alumnes una experiència educativa única . Els nostres Escape Rooms estan dissenyats específicament per estimular el pensament crític, la resolució de problemes i la col·laboració en equip, tot en un ambient divertit i segur. A més, els estudiants tindran l'oportunitat de desenvolupar habilitats socials, emocionals i cognitives mentre participen en una activitat plena de reptes i aventures. 

No perdeu l'oportunitat de millorar l'educació dels vostres alumnes de primària amb Room Escape Escoles. 

Contacteu-nos avui mateix per programar el vostre proper esdeveniment d'Escape Room!


Contacte