Les nostres Escape Room per a primària

Estàs buscant experiències creatives i atractives per ajudar els teus alumnes de primària a emocionar-se i inspirar-se mentre aprenen? Els Escape Rooms poden ser l'elecció perfecta! Un Escape Room és una activitat que desafia a grups de jugadors amb enigmes físics o mentals per resoldre una missió en un període de temps.

Els Escape Rooms requereixen creativitat i treball en equip. Els jugadors han d'utilitzar pistes, coneixements i un pensament enginyós per resoldre els enigmes. Això ho converteix en un repte emocionant i entretingut per als alumnes de primària.
Organitzar Escape Rooms per als teus alumnes de primària pot ser una forma estupenda de fomentar la interacció, la comunicació i l'aprenentatge. A Escape Room Escoles oferim escape rooms personalitzats per satisfer les necessitats del pla d'estudis de primària.

 

Com treballem els Escape Rooms per primària

Atenem a grups de totes les edats i oferim Escape Rooms personalitzats per a alumnes de primària, amb puzles i enigmes dissenyats per complir els objectius del currículum escolar.

A més a més, fem jocs adaptats als interessos, objectius i habilitats dels alumnes de primària. Fem servir un enfocament innovador i educatiu per ajudar als alumnes a descobrir nous coneixements i divertir-se al mateix temps.Tractem temàtiques d'interès com pot ser el Bullying o l'addicció a les xarxes. Treballem per fer activitats dinamitzades per professionals i coaches educatius per dissenyar Escape Rooms per a alumnes de primària. Tant si és per donar una matèria com pot ser un projecte a classe com la mitologia els animals o la prehistòria, però també fem celebracions. Reunim tots els materials i creem els enigmes adaptats als alumnes de primària.  També cal recalcar que l'Escape Room, s'adapta a l'espai específic de l'aula, seleccionant enigmes i pistes relacionats amb els temes que s'estudien.

Els Escape Rooms poden ser una gran eina per fomentar la interacció, la comunicació i l'aprenentatge en l'educació primària. Per exemple, poden utilitzar-se com a colofó final d'un trimestre, projecte o etapa, o per celebrar la clausura d'un curs acadèmic. Amb l'ajuda d'empreses especialitzades dedicades a això o creant un mateix l'Escape Room, aquestes experiències es poden adaptar als interessos, objectius i habilitats específics de cada alumne de primària.

 

Escape Room Escoles t'ho posa fàcil  

Escape Room Escoles és la solució perfecta perquè puguis oferir als teus alumnes una experiència educativa única. Els nostres Escape Rooms estan dissenyats específicament per estimular el pensament crític, la resolució de problemes i la col·laboració en equip, tot en un ambient divertit i segur. A més, els estudiants tindran l'oportunitat de desenvolupar habilitats socials, emocionals i cognitives mentre participen en una activitat plena de reptes i aventures. 

No perdeu l'oportunitat de millorar l'educació dels vostres alumnes de primària amb Room Escape Escoles. 

Contacteu-nos avui mateix per programar el vostre proper esdeveniment d'Escape Room!

Contacte